Aanleggen zwembaden en zwemvijvers

Meer dan 10 jaar ervaring in het aanleggen van zwembaden en zwemvijvers. Ons zwembadsysteem is gemaakt voor iedere Belg: duurzaam en betaalbaar.

Aanleg van Zwembad in Deerlijk door Jurgen Putman

Unieke aanpak

  • zwembadsysteem met slechts 3 naden die verdwijnen na het pleisteren
  • wanden en betonnen vloer worden perfect glad gemaakt
  • energiezuinige traagdraaiende filterpompen en warmtepompen
  • geen onderhoudscontract nodig
  • onderhoudsproducten slechts €100 per zwemseizoen
  • systeem start zichzelf op, geen ‘grote kuis’ na de winter
  • tot op 1 cm nauwkeurig en op maat
  • klaar in 1 week
  • levenslange garantie op betonconstructie

Wij doen alles zelf

De aanleg van je zwembad of zwemvijver gebeurt volledig door Jürgen Putman bvba zelf. Van het zwembad uitgraven tot de afwerking. Enkel de liner wordt geplaatst door een gespecialiseerde firma, mét garantie.

Aangezien wij een eigen machinepark hebben én beschikken over professionele, vakbekwame medewerkers kunnen we je bouwkundig zwembad in één week tijd zwemklaar krijgen!

Ook overloopzwembaden en infinity-zwembaden zijn mogelijk.

TIP: Aangezien wij grond- en verhardingswerken uitvoeren (renovatie), kunnen we steeds een extraatje doen om de klant nog gelukkiger te maken met zijn totaalproject.

Efficiëntie is een van onze prioriteiten

De technische ruimte die we innemen tijdens de werken is compact en goed georganiseerd. Alle mogelijke technische borden zijn voorradig en worden vooraf gemaakt. Zo kunnen we snel en efficiënt werken.

Ondervind je problemen, dan staan wij 24/24 en 7/7 voor je klaar. Bijna alle waterbehandelingen zijn verbonden met het internet, zodat Jurgen Putman bvba van op afstand kan zien hoe de situatie ervoor staat en we de nodige instructies of ingrepen kunnen doorgeven. Geen onnodige interventies.

Totaalproject?

Naast het bouwen van zwembaden en zwemvijvers doen wij ook alle grondwerken en verhardingswerken. Van parkings rond industriegebouwen en plaatsen van borduren en klinkers tot uitschieten, uitbreken en gieten van beton en polieren. We staan bekend voor ons oog voor detail en degelijk resultaat met een beperkt budget.

Daarnaast plaatsen wij ook carports en poolhouses, komen wij vellen en hakselen in jouw tuin, … Jurgen Putman bvba voorziet met andere woorden ‘sleutel-op-de-deur’-projecten.